Lente: Tijd voor jezelf!

Het is weer lente….🐣

De lente is een van mijn favoriete seizoenen van het jaar, alles staat zo mooi in de bloei, ik kan er volop van genieten…
Dat de lente ook onrustig van start kan gaan, dat hebben we wel gemerkt in de eerste week van april. Wat een regen, sneeuw en wind hebben we op ons dak gehad. De bekende ‘r’ van april heeft zich weer eens van zijn minder goede kant laten zien.
Maar uiteindelijk komt het wel weer goed de aankomende weken en kan het geen kwaad om onze mind alvast een vrolijke lente boost te geven!

In deze periode, met de zomer al in ons hoofd, willen veel mensen een nieuwe start maken en dat begint vaak met een grote voorjaarsschoonmaak in huis. Het reinigen is niet alleen van belang om je huis van binnen eens goed aan te pakken, maar dat geldt zeker ook voor ons lichaam, onze binnenwereld!

Wees je eens bewust van wat je lichaam allemaal te verduren heeft. Het is goed om periodiek je lichaam te reinigen en te ontdoen van toxines (gifstoffen). De darmen hebben hierbij een belangrijke taak, want door verschillende factoren zoals o.a. medicatie, stress, Covid, verontreinigde lucht, maar ook door bestrijdingsmiddelen op- en conserveringsmiddelen in onze voeding belasten we ons lichaam.
We moeten weer schoon schip maken. Naast het reinigen van je lichaam is het ook belangrijk om goede, liefst biologische voeding tot ons te nemen. Dit alles bij elkaar geeft je meer energie, een mooiere huid en soms val je nog af ook.

Er zijn momenteel vele vormen van reinigen (detoxen) of diëten. Daarom is het heel verstandig om dit onder begeleiding te doen en daar wil ik je graag bij helpen!
Ik maak een detox en/of een voedingsadvies programma geheel afgestemd op jouw persoonlijke wensen en constitutie.

Laat los die oude denk- en eetgewoontes en start een nieuwe fase!

Veel liefs, Marjorie

Gezondheid begint in de darmen!

Phone: +31 623575278
Van Ostadestraat 234 A-B | 1073 TV | Amsterdam