start 2022 met Detoxen!

Start 2022 met detoxen !

Ik hoop dat je weer een heerlijke kerstvakantie hebt gehad! Je zult genoten hebben van de lekkernijen, zoetigheid en wijntjes tijdens de familie of vrienden bijeenkomsten. Nu is het tijd om je lichaam te resetten en weer bewust te gaan leven. Geef je lichaam de energie die het nodig heeft om goed te functioneren, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk!

Dit bereik je met de juiste voeding en voldoende beweging. Wil je je lichaam een boost geven, overweeg dan eens een detox behandeling. Hiermee verwijder je in korte tijd alle afvalstoffen uit je lichaam en zul je sneller effect bereiken met je voornemens.

Je kan kiezen uit drie soorten detox behandelingen. Samen kiezen we de kuur die het beste aansluit bij jouw wensen.

GOED: Detoxen zonder darmspoelingen

BETER: Detoxen met klysma: hier neem je een klysma waarbij alleen het laatste stukje van de darm wordt gereinigd (dit kun je ook thuis doen)

BEST:  Detoxen met darmspoelingen: dan wordt de gehele darm gereinigd middels een apparaat. Dit doet absoluut geen pijn.

Detoxen doe je in 3 fasen:

1) VOORBEREIDING: je start met het aanpassen van je voeding met reinigende vezels en supplementen, inclusief Probiotica ( darmbacteriën). Dit doe je om je lichaam te laten wennen aan gezonde voeding en ter voorbereiding op de detoxfase.

2) DETOXFASE: Deze fase bestaat uit sapvasten. Het aantal dagen dat je dit doet is afhankelijk van de persoon en het doel wat je wil behalen. Het is maximaal 7 dagen.

3) NAZORG: Opbouw van gezonde voeding.

Begin nu met gezonder te leven !

Wil jij ook gezonder door het leven gaan, maak dan een afspraak. Samen kijken we dan aandachtig naar jouw levensstijl, jouw wensen en welke kuur het beste bij jou past.

Gezondheid begint in de darmen!

Veel liefs,

Marjorie

Phone: +31 623575278
Van Ostadestraat 234 A-B | 1073 TV | Amsterdam